cropped-V18-1117-034-w2500-1-2.jpg

Dit is wie ik ben: ik ben Jeremy Visschers en ik coach jongeren die vastlopen in hun studie- en/of carrièrekeuze. “Wat je ook denkt dat je bent, je bent altijd meer dan dat.” Ik ben naast coach ook echtgenoot, vader, stiefvader, zoon, broer, schoonbroer, vriend en collega. En naast dat alles, ben ik altijd nog meer dan dat. Ik ben boekenlezer, filmkijker, gamer en muziekluisteraar. En naast dat alles, ben ik altijd nog meer dan dat.

Dit is waar ik het voor doe: ik wil jongeren bewust maken van hun mogelijkheden, ze helpen hun kompas vinden waar ze de rest van hun leven op kunnen vertrouwen, ze het bewustzijn geven wie ze zijn en waar ze het voor doen, zodat zij hun weg vinden en de wereld een betere wereld maken, voor zichzelf, voor de mensheid en voor al het leven op deze aardbol.

Dit is wat ik wil en wat ik kan: ik heb jarenlang bij de overheid gewerkt, als procesmanager, leidinggevende, adviseur en als coach. In 2016 ben ik vanuit mijn werk als coach in aanraking gekomen met NLP, Neuro-Linguïstisch-Programmeren en dat was de start van mijn droom, voor mezelf beginnen als coach. NLP heeft me geholpen deze droom bij mezelf te ontdekken en geeft me tevens de mogelijkheden, de handvatten om deze droom waar te maken.

Dit is waar ik voor ga: ik ben in 2018 gestart met Solon Coaching als zelfstandige jongerencoach. Ik coach met warmte, rust en met passie, luister naar wat je zegt en hoe je het zegt, en help je je eigen belemmeringen en hulpbronnen te herkennen, en te ontdekken wie je bent en waar je het voor doet. Met mijn observatievermogen en analytisch inzicht, mijn vermogen om door middel van de juiste vragen jou te helpen je doelen klein en concreet te maken, zorg ik dat jij je weg vindt, stap voor stap, van het ene succes naar het volgende. Zodat jij bij je studiekeuze, carrièrekeuze en elke keuze die je in je leven nog tegenkomt vol zelfvertrouwen kunt zeggen:

“Dit is wie ik ben en waarvoor ik het doe, dit is wat ik wil, wat ik kan, en waar ik voor ga!”

Opleiding: ik ben NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en heb deze opleidingen gevolgd aan de Likewise Academy voor NLP & Coaching (2016-2018). Daarnaast ben ik Lean Six Sigma Black Belt, opgeleid door UPD (2014-2015) en heb ik in respectievelijk 1996 en 2000 mijn Master en Doctoraat gehaald in Technische Wiskunde aan de TU/e.

V18-1117-034-w2500