32801238_group-of-multi-ethnic-teenagers-spending-free-time-with-friends-by-sittingplaying-games-in-smart-phonestaking-selfiesreading-booksconcept-of-togethernessfriendshipunity-in-diversity-etc

Loop jij vast in je studiekeuze? Er is veel informatie, testjes die je kunt doen, tips en advies, maar wat als je door de bomen het bos niet ziet? Wat als al deze informatie en al dit advies het maken van een keuze alleen maar moeilijker maakt voor jou?

Studeer je op dit moment, maar twijfel je? Verlies je motivatie, vallen de resultaten tegen en je weet niet goed wat je moet doen? Je voelt de druk, van je omgeving en de eventuele financiële consequenties. Misschien wil je wel niet toegeven dat het niet echt goed gaat, maar je voelt je onzekerheid en weet niet goed hoe je dit aan moet pakken.

Ben je gestopt met studeren, heb je een baantje gevonden, maar ergens knaagt het bij je? Je wilt wel iets, maar wat? En wat als het weer misgaat? Hoe voel je nu of een studie bij je past en hoe weet je dat dit het is, dat dit de studie is waar je echt voor wilt gaan?

Als je niet meer weet hoe je het aan moet pakken; als je weet dat er iets moet veranderen, maar je weet niet hoe; als je grip wilt krijgen op je leven en op een andere manier wilt omgaan met de keuzes waar je voor staat, dan is Solon Coaching iets voor jou!

Solon Coaching 2